Sval har elleve ledige sommerstudentstillinger og inviterer studenter som for tiden tar en bachelor- eller mastergrad til å søke. Vi ønsker et mangfold av kandidater med ulik akademiskbakgrunn og oppfordrer studenter som ønsker å utvikle ny kunnskap, liker å tenke utenfor boksen og skape verdi til å sende en søknad.

– Vi ser frem til å ønske nye studenter velkommen ettersom de skaper mye verdi for oss. De bringer nye ideer, ulike perspektiver og en positiv holdning. Jeg er spent på hvordan våre sommerstudentene vil bidra i Sval-teamet, sier Tonje Bjørk Rosengren, VP People & Culture.

Som sommerstudent i Sval vil du bli tatt varmt imot og vil bli aktivt involvert i organisasjonens aktiviteter og få praktisk erfaring som vil være relevant for dine studier. Vi verdsetter ditt bidrag til å løse utfordringene bransjen vår står overfor, og tror at dine ideer kan spille en nøkkelrolle i vår suksess. Derfor, hvis du er interessert i energisektoren og ønsker å være en del av vårt team, oppfordrer vi deg til å utforske de forskjellige mulighetene som er tilgjengelige.

Søk her